Eilen oli vieraita tulossa, joten pitihän sitä pienet muffinssit sitten ihmisten iloksi väsätä.

12 kpl

4 rkl soijajauhoja+8 rkl vettä

1 rkl sokeria

½ dl öljyä

reilu 1 dl soijakermaa

3 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

1 tl vaniljasokeria

2 ½ tl leivinjauhetta

80-100 g kuivattuja mansikoita

rulla Geisha-nappeja

2 riviä Pandan valkosuklaata

Sekoita kuivat aineet keskenään. Pilko mansikat, halkaise 6 Geishaa puoliksi, ja rouhi loput suklaat.

Damaged goods....

Halkaistut Geishat.

Vatkaa soijajauho-vesiseosta ja sokeria hetki. Lisää öljy ja soijakerma, vatkaa tasaiseksi ja lisää kuivat aineet. Sekoita nopeasti, lisää mansikat ja rouhitut suklaat, ja sekoita tasaiseksi.

Laita muffinivuokaan pohjalle taikinaa, ja sitten halkaistu Geisha-nappi, ja taas taikinaa päälle.

Vasemmassa yläkulmassa vegaaninen versio; sen saat aikaiseksi jättämällä kaikki suklaat pois.

Paistetaan 200 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Vegaanisen muffinin kuorrutin valmiilla vegaanisella suklaakastikkeella.

Perusmuffinit sai valkosuklaahunnun. Kuorrutus epäonnistui, kun käytin liikaa soijakermaa. Ja koska tuli kiire, niin en ehtinyt odottamaan että kuorrutus olisi vähän jäähtynyt, niin se nyt valui lautaselle... Näihin on siroteltu kookoshiutaleita päälle.

Olin aivan varma, että näistä tulisi megaällömakeita, mutta ne olivatkin ainoastaan hyviä!