Jos alkuruoaksi syö mustapapurullia, niin pääruoaksi voi sitten syödä jotain tuhtia ja tulista...

Tarvitset mausteiseen paprikakastikkeeseen:

1 iso tai 2 pientä paprikaa

1 iso sipuli

2-3 tomaattia

maun mukaan valkosipulia

soijakastiketta

chilijauhetta, paprikajauhetta, mustapippuria, jotain yrttimaustetta

jalapenoja

kurpitsansiemeniä, pinjansiemeniä, cashew-pähkinöitä tms.

200 g fetaa kuutioina

Lisäksi:

isoja tortillalettuja

mozzarellaraastetta

Pilko sipulit, paprikat ja tomaatit. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulit ja raasta mukaan valkosipulinkynnet. Kuullota hetki, ja kun sipuli alkaa pehmenemään, lisää reilu loraus soijakastiketta, sekä tomaattilohkot ja kurpitsan- tms. siemenet.

Hauduttele kannen alla noin 5 minuuttia. Lisää sitten paprikat sekä jalapenoja maun mukaan (varovasti, etenkin jos on kovin tuliset jalapenot kyseessä!) ja hauduttele taas 5 minuuttia. Lisää fetat, ja anna hautua vielä noin 10 minuuttia.

Ota uuninkestävä vuoka ja öljyä se. Laita kastiketta tortillaletulle:

Ja taittele lettunen vastakkaisilta sivuilta niin, että lopputulos näyttää tältä öljytyllä vuoalla:

Tee niin monta quesadillaa kuin tarkoitus on syödä. Kun kaikki on uunivuoalla, ripottele päälle reilusti juustoraastetta. Paistetaan 225-250 asteessa noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto on saanut väriä pintaansa.

Juuri uunista tulleet ystävämme!

Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin, juustokastikkeen, creme fraichen ja salsan kera.