Iltapalaaaa... Aina ei jaksa jotain perus leipä, hedelmä ym. säätöä, joten tehdään asteen verran parempaa iltapalaa!

Täyte molempiin:

2 dl soijarouhetta

chilijauhetta

pippuria

grillimaustetta

paprikajauhetta

loraus soijakastiketta

sekoita noihin kiehuvaa vettä niin paljon kuin imeytyy

LISÄKSI sekoita mukaan:

6 pepperonipaprikaa hienonnettuna

4 oliivia hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Soijatäytteen lisäksi tarvitset 1 tomaatin soijapiirasiin, juustoraastetta molempiin, sekä meksikonketsuppia täytettyihin tortilloihin.

Aloitetaan soijapiirasista. Tee piirastaikina (8 piirasta):

150 g rasvaa

½ dl kaurahiutaleita

2 dl hiivaleipävehnäjauhoja

½ tl suolaa

1 tl leivinjauhetta

Nypi tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta tasainen pötkö jauhotetulla alustalla. Leikkaa pötkö kahdeksaan yhtä suureen osaan terävällä veitsellä. Muotoile lasia apuna käyttäen taikinasta pieniä piiras-pohjia:

Laita jokaiselle pohjalle soijarouhetäytettä. Leikkaa tomaatti viipaleiksi, ja laita jokaiselle piiraalle tomaattiviipale, ja sen päälle vielä juustoraastetta:

Valmiina paistumaan!

Paista piirasia 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Soijapiiranen lautasella uunissa paistumisen jälkeen:

Sillä aikaa kun soijapiiraset on uunissa, voitkin tehdä tortillat uunivalmiiksi.

Ota tortillalettu, sivele siihen meksikonketsuppia:

Taittele lettu taskuksi, ja lisää soijatäytettä:

Lisää päällimmäiseksi vielä reilusti juustoraastetta, ja varmista coctail-tikulla, että tortilla pysyy uunissakin taskuna. Tässä on tortillat odottamassa uuniin pääsemistä:

Näitä paistetaan 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Valmis täytetty tortilla tarjolla:

Nää sopii oikein hyvin tarjolle illanistujaisiin, tai ihan muuten vaan näprättäväksi koti-iltaa ihastuttamaan. Hyvä ruoka, parempi mieli :)