Joo, mitä sitä söisi, kun ei jaksa panostaa, on kiire ja tuntuu ettei kauha pysy kädessä? 

Paras ratkaisu tähän pulmaan on, tottakai ja luonnollisestikin, RUUSUKAALI, RAEJUUSTO ja BEARNAISEKASTIKE.

Ruusukaaleja ei kannata missään nimessä keitttää liian pehmeiksi, niistä ei tule kuin paha mieli.  Sopiva keittoaika on ruususten koosta riippuen 5-7 minuuttia, itselleni semmoinen 6 minuuttia on aika mieluisa. Kypsät kaalit ei kaipaa kuin ripauksen suolaa ja pippuria päälleen, niin on hyvä!

Ja koska laiskottelu jatkuu, niin sopivasti ruusukaalien kiehuessa ehdin keraamisen lieden omistajana valmistamaan Bearnaisekastikkeen, Knorrin kastikeaineksista tottakai, ja tässä käytetään VOITA, tottakai. Ja on helppoa, tottakai, kun seuraa pakkauksen ohjetta.

Ja kun kerran on laiskottelun makuun päässyt, niin lautaselle onkin helppo kipata raejuustoa vähän proteiinilisäksi.

Ja siis mun mielestäni tämä on täydellistä ruokaa. Ja itseasiassa vähän hätäratkaisu, koska mun PITI tehdä uuninauriita fetatäytteellä, mutta tämä jäänee kesälle, koska en ole löytänyt nauriita mistään.

Noh, onhan tää nyt vähän laiha lohtu... Kaikkea muuta tuntuu talvella saavan, mutta nauriit ovat kiven alla.