Uusi osio, Nauris Ulkoilee! Pointtina on siis kertoa ruokakokemuksista ravintoloissa.

Otetaan nyt ekana käsittelyyn Ravintola Palmeri, joka löytyy Helsingistä osoitteesta Hämeentie 35 A. Kokemusta tästä paikasta löytyy yhden (vajaan) pitafalafelin verran, ja lisää kokemusta en tule hankkimaan.

Annoksessa oli falafelpyöryköitä enemmän kuin normaalisti, olisiko ollut jopa 6. Muuta hyvää en sitten voikkaan koko paikasta sanoa. Annoksia sai odotella pidemmän hetken, vaikka ei ollut edes täyttä, ja ilmeisesti ravintolan hlökunta on päättänyt, että ainakaan yönälkäisille ei tarvitse tarjota millään tavalla kelvollista ruokaa (oletus ilmeisesti on, että kaikki on niin humalassa että kukaan ei tajua mistään mitään).

Falafelit maistuivat jollain tapaa omituisilta, olisivatko olleet jopa parhaat päivänsä nähneitä, ja tätä olisi yritetty peitellä jollain todella omituisella ja voimakkaalla mausteella? Myöskään jogurttikastiketta annos ei sisältänyt, ja tomaattikastiketta oli raaskittu laittaa noin ruokalusikallinen pitan sisään. Viipale kurkkua ja tomaattia, pari palaa jäävuorisalaattia ja pepperoni olivat myös aika surkea näky, puhumattakaan mausta, jossa maistui jotenkin etäisesti ehkä jopa roskakatos kesäkuumalla. Niinpä onnistuin syömään annoksesta noin yhden pyörykän (joka ei ollut kuuma, vaan viileä), ja maistelemaan vähän muutakin. Nälkä ei lähtenyt, ja oikeastaan alkoi vaan *ituttamaan koko paikka.

Nauris ei suosittele. Jos antaa puolikkaan tähden viidestä, niin onko sekin vähän liikaa?