Tämä on melkoinen pikaruoka, valmistusaika ehkä joku vartti jos oikein kiirettä pitää!

Tarvitset:

1 sipuli

2-4 valkosipulinkynttä

noin desi soijahiutaleita+kiehuvaa vettä

pala kaalia

½ paprika

2½ dl soijakermaa

loraus vettä

½-1 tl korianteritahnaa

2 tl chili- tai harissatahnaa 

2 tl aurinkokuivattu tomaatti-tahnaa

ripaus suolaa, pippuria

Ihan ekaksi laita soijahiutaleet pehmenemään kiehuvaan veteen. Sitten rehuihin:

Kuori ja silppua sipuli, leikkele kaali suikaleiksi ja kuutioi paprika. 

Lorauta pannulle öljyä, ja lisää siihen kaikki kolme erilaista tahnaa. Itse käytin reilunkokoisia teelusikallisia... Paista tahnoja hetki, lisää sipuli, pehmenneet soijahiutaleet ja raasta sekaan kuoritut valkosipulinkynnet. AAH, mikä tuoksu!!

Loppu onkin sitten helppoa, kun sipulit on vähän pehmenneet, kippaa mukaan kaalit ja paprikat, ja soijakerma, sekä ripauta pippuria mukaan. Jätä kannen alle hautumaan niin pitkäksi aikaa kuin jaksat, minimin ollessa joku 10 minuuttia. Lisää vettä, jos tuntuu että keitos kiehuu liian kasaan.

Maista suolatasapaino, ja lisää jos on tarpeen. 

Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan kastikkeen hautuessa. 

Ja sitten onkin pikaruokamme valmin, kippoon vaan ja syömään!