Onpas ollut taas kiirettä ja hulinaa. Minulla alkoi loma, ja sen lisäksi ollaan kuskattu tavarat uuteen kämppään, eli muutettu. Sain isomman keittiön, ja se pitänee minut hetken tyytyväisenä, etenkin kun nyt tuonne mahtuu lisää keittiötavaroita, ja tuskin maltan odottaa että pääsen ostelemaan yhtä sun toista. Astianpesukone on nyt kuitenkin ensimmäisenä hankintalistalla, koska tuo käsintiskaaminen on yksi inhokkipuuhiani keittiössä!

Mutta mennääs itse asiaan eli ruokaan. Salaattiin. 

Halloum-juusto on erinomainen keksintö. Sitä voi paistaa ja grillata, ja se on ihan älyttömän hyvää! Kesä on tietenkin salaattien aikaa, ja tällä kertaa lautaselle päätyi herkullinen ja yskinkertainen halloum-salaatti.

Mukana menossa on muutamaa erilaista salaattia, miniluumutomaatteja, paprikaa ja valkosipulista salaatinkastiketta, sekä tietenkin sitä halloumia, ja päälle vielä ripaus mustapippuria niin ei se muuta tartte!

Itse paistan juuston kuumalla pannulla pienessä tilkassa öljyä kauniin ruskeiksi. Ensikertalaisille varoitukseksi, että paistettaessa tämä juusto roiskii aika paljon, eli kannattaa varata jotain itsensä suojaksi.

Aurinkoista heinäkuuta!