Töissä oli teemalauantaina katkaraputäytteisiä tortillarullia. Noh, minä kun en noihin nilviäisiinkään koske, niin jäin ilman. Päätin nyt kehitellä version, joka jättää myös merenelävät rauhaan, koska ne rullat kuitenkin näytti hyviltä.

Päädyin korvaamaan katkaravut mustapavuilla, koska mustapapu on maukas, melkoisen mieto ja todella miellyttävä papu, ja kooltaankin aika kompakti. Ja mikä parasta, niitä saa nykyään jopa purkkikamana, GoGreen myy pahvitetrassa näitä. Aina ei jaksa itse keittää kaikkea.

Tarvitset:

3 kpl Garlic and  Herbs tortillalettuja (tai muita isoja lettuja)

2 prk Creme Fraichea

1 pss Santa Marina Taco topping Ranch-mausteseosta

1 tlk mustapapuja

Lollo Rossoa tai Rucola-salaattia

Kippaa ranskankermat astiaan, lisää Ranch-mauste ja sekoita huolellisesti. Kaada mustapavut lävikköön, ja huuhtele suolaliemet pois. Sekoita pavut ranskankerman sekaan.

Ota tortillalettu, ja levitä kerros ranskankermaseosta letulle. Lisää vielä salaattia ja rullaa tiukaksi rullaksi:

Kiepauta rullat tuorekelmuun:

Anna rullien tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia, mitä kauemmin, sen parempi.

Ota rullat kelmuista, ja tökkää niihin coctail-tikkuja niin, että saat leikattua suupaloja. Sitten vaan palaset tarjolle, ja voi että kun onkin hyvää!