Aurinkokuivattu tomaatti-oliivi-emmental-muffinit, tuorejuustosydämellä
Todella huono kuva, liesituulettimen lamppu antaa maailman kehnoimman keinovalon. Lisäksi kun kiireessä nämä väsäsin, niin ulkonäkö ei ole se maaillman kaunein. Maku on kuitenkin pääasia!
Näillä mentiin:
4 rkl soijajauhoja
8 rkl vettä
1 rkl sokeria
½ dl öljyä
2 dl soijakermaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa sähkövatkaimella soijajauho+vesi, sokeri ja mausteseosta hetkonen, lisää öljy ja ruokakerma ja vatkaa nopeasti sekaisin. Lisää kuivat aineet, ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Lisää noin 2 dl täytteitä makusi mukaan. Näihin laitoin oliivia, aurinkokuivattua tomaattia ja punaleima emmentalia pieninä kuutioina. Sisälle tein vielä tuorejuustosydämen, Philadelphian tomaatti-pesto makuna.
Paistetaan muffinivuoissa, 200 astetta, noin 15-20 minuuttia.
Tällä ohjeella muffineista tulee todella kuohkeita ja ilmavia, joten vuokiin kannattaa jättää noin 1/3 tyhjää tilaa.
Nämä myös katosivat parempiin suihin ennätysajassa, nopeat syövät hitaat, mutta onneksi ehdin pelastaa muutaman huomiselle evääksi töihin.
Kommentit