Pastaa pastaa pastaa... Tää on tuhtia ja rasvaista ja ihanan täyteläistä ja NAM.

Tarttee tähän:

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

1 paprika

oliiveja

kapriksia

kourallinen cashew-pähkinöitä

1 prk Alpron soijakermaa

1 tanko vuohenjuustoa, itse käytin valmiiksi yrteillä maustettua

suolaa, pippuria, paprikajauhetta, yrttimaustetta

öljyä

Fusilli-pastaa (täysjyvää tietenkin) 

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Pese ja pilko paprika.

Lorauta pannulle öljyä, ja kuullota sipulit. Tässä välissä pistä vesi kiehumaan pastaa varten, ja keittele pasta valmistuksen ohessa (meillä oli pastan keittoaika 10 minuuttia).

Lisää pannulle pähkinät ja valkosipulit. Kuullottele pari minuuttia, ja lisää sitten paprikat. Jälleen odotellaan pari minuuttia, ja sitten lisätään soijakerma, mausteet, kaprikset ja puolitetut oliivit. Annetaan porista miedolla lämmöllä.

Kun pastan keittoaikaa on jäljellä viisi minuuttia, leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi, ja lisää kastikkeeseen.

Keitellään miedolla lämmöllä, sekoitellaan niin kauan että vuohenjuusto sulaa kastikkeeseen, ja sen jälkeen annetaan hautua rauhassa.

Kun pasta on kypsää, se valutetaan, ja sitten sekoitetaan kastikkeeseen (tai kastike sekoitetaan pastaan, kummin vaan). Tarjoillaan heti.