Ensinnäkin pahoittelut näin aluksi huonoista kuvista, mutta mies on joulureissua varten pakannut kameran jo laukkuunsa, joka tällä hetkellä sijaitsee aika monen kilometrin päässä, eli kuvat piti ottaa läppärin web-kameralla... Mutta ei se mitään, nimittäin kuvat ei kerro mitään näistä muffinsseista, nämä pitää kokea itse!

9 isoa tai 12 pienempää

noin 150 g taateleita (pehmeitä, ei sitä kovaa tiiliskivipakettia!)

2 dl vettä

Keitä näitä 10 minuuttia ILMAN kantta, ja vedä sen jälkeen sileäksi sauvasekoittimella. Anna jäähtyä hetki.

4 rkl soijajauhoja+8 rkl vettä

1 dl sokeria

½ dl öljyä

3 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

reilu 1 tl kanelia

reilu 2 tl leivinjauhetta

Sekoita keskenään vehnäjauho, vaniljasokeri, kaneli ja leivinjauhe. Vatkaa toisessa astiassa soijajauho-vesiseosta ja sokeria noin viisi minuuttia. Lisää sen jälkeen öljy, sekä taatelisurvos. Vatkaa nopeasti sekaisin. Lisää kuivat aineet, sekoita nopeasti mutta huolellisesti, ja annostele taikina muffinssivuokiin. Paista 200 asteessa 15 minuuttia.

Tottakai kaikki haluaa myös koristella nämä muffinssinsa... Eli näissä nyt on päällä marsipaania (kaulitse ohueksi levyksi ja ota pyöreällä muotilla paloja jotka laitat muffinssin päälle). Sydämet olen pursottanut ihan valmiilla koristelugeelillä.

Muffinssit menee mummolle joululahjaksi, toivottavasti maistuu!

(Ihme jos ei maistuisi, söin yhden testiksi, ja nämä on mun mielestä parhaita muffinsseja ikinä, voittaa jopa suklaiset O_o)