1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

pala kaalia pilkottuna

porkkana pilkottuna

purkki kidneypapuja valutettuna

3 tomaattia pilkottuna

pari rkl tomaattipyreetä

suolapähkinöitä

soijahiutaleita liotettuna

1 dl soijakermaa

vettä

chiliä, soijakastiketta, paprikajauhetta ym. mausteita maun mukaan.

Kuullottele pannulla öljytilkassa sipulia ja valkosipulia. Lisää pähkinöitä maun mukaan, sekä valutetut soijahiutaleet. Paistele hetkonen, lisää mausteet ja tomaatit. Lorauta sekaan myös soijakastike. Lisää vettä pikkuhiljaa aina sen verran kuin on tarpeen, ja hauduttele niin kauan että tomaattien rakenne alkaa mennä rikki. Lisää sitten kaali ja porkkana ja tomaattipyre. Keittele noin 10 minuuttia, lorauta kerma mukaan ja kiehauta.

Tarjotaan tumman riisin kera kylmiä syysiltoja lämmittämään: