Tänään aloitettiin aamu fetawrapeilla, kun sattui olemaan tortillalettuja kaapissa.
Tehdään ensin paprika-oliivitahna:
½ dl X-tran kevytmajoneesia, tai muuta kananmunatonta majoa
½ dl Hesburgerin valkosipulikastiketta
pätkä suippopaprikaa
6 oliivia
pippuria
Pilkotaan paprika ja oliivit pieniksi kuutioiksi, ja sekoitetaan kaikki ainekset keskenään.
Herkkutahnaa, yumyum!
Seuraavaksi pilkotaan:
pätkä kurkkua
tomaatti
kaalia/jäävuorisalaattia
Apetinan fetapala
Pilkotut ystävämme odottavat pääsyä tositoimiin...
Sitten otetaan tortillalettu, ja levitellään vähän herkkutahnaa siihen:
Ja lisätään kasvikset:
Ja feta:
Rouhaistaan päälle pippuria, ja kääritään tuommoiseksi taskuksi, ja kas, meillä on maittava suolapala edessämme:
Herkkuahan tämä tämmöinen on, ei voi kieltääkään!
Kommentit