Tänään aloitettiin aamu fetawrapeilla, kun sattui olemaan tortillalettuja kaapissa.

Tehdään ensin paprika-oliivitahna:

½ dl X-tran kevytmajoneesia, tai muuta kananmunatonta majoa

½ dl Hesburgerin valkosipulikastiketta

pätkä suippopaprikaa

6 oliivia

pippuria

Pilkotaan paprika ja oliivit pieniksi kuutioiksi, ja sekoitetaan kaikki ainekset keskenään.

1248432211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herkkutahnaa, yumyum!

 

Seuraavaksi pilkotaan:

pätkä kurkkua

tomaatti

kaalia/jäävuorisalaattia

Apetinan fetapala

1248432241_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pilkotut ystävämme odottavat pääsyä tositoimiin...

 

Sitten otetaan tortillalettu, ja levitellään vähän herkkutahnaa siihen:

1248432265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lisätään kasvikset:

1248432284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja feta:

1248432307_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rouhaistaan päälle pippuria, ja kääritään tuommoiseksi taskuksi, ja kas, meillä on maittava suolapala edessämme:

1248432331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herkkuahan tämä tämmöinen on, ei voi kieltääkään!